Jurnale

Marșul Centenarului: pe jos de la Alba Iulia la Chișinău

Nu ți-ai planif

Citeste Mai Mult

Alianța pentru Centenar cheamă la dialog partidele politice din România

Mișcarea unionistă solicită clasei politice ca săptămâna care urmează după Ziua Națională a României, pe care o sărbătorim pe 1 Decembrie în amintirea Marii Uniri din 1918, să fie prilej de reafirmare a angajamentului de solidaritate pe toate planurile față de țara de lângă noi care simte și vorbește românește, precum și de realizare a unor fapte concrete în beneficiul tuturor românilor care trăiesc în afara țării, în special a fraților noștri din Republica Moldova.

Citeste Mai Mult

Am lansat proiectul „Cunoaște-ți Frații”

Citeste Mai Mult

Adunarea Generală a Acțiunii 2012

 

Citeste Mai Mult

Dumnezeu să îl odihnească pe Regele tuturor românilor!

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 își exprimă profundul regret față de decesul Majestății Sale Regelui Mihai I și transmite condoleanțele sale Alteței Sale Regale, Principesa Margareta, Custodele C

Citeste Mai Mult

Apel către unioniștii din toate partidele proeuropene din R.Moldova

în imediata apropiere a Centenarului Marii Uniri de la 1918, dar și în perspectiva faptului că în Republica Moldova, în anul 2018 vor avea loc alegerile parlamentare cu cel mai vădit pericol de schimbare a vectorului geopolitic al Basarabiei, se impune conturarea unei imagini reale și veridice a hărții opțiunii prounioniste a cetățenilor moldoveni la etapa actuală.
Citeste Mai Mult

Marșul de la Alba Iulia la Chișinău

O nouă inițiativă majoră a unioniștilor va avea loc în vara anului 2018.

Citeste Mai Mult

Hai să dăm mână cu mână pentru 2018

100 de organizații nonguvernamentale și grupuri de inițiativă sunt invitate să se reunească sub genericul „Proiectul 2018” în contextul împlinirii în 2018 a 100 de ani de la Marea Unire.

Citeste Mai Mult
Așa a fost în 2014:

Mai sunt cinci locuri alături de noi | ȘCOALA DE VARĂ PRIMUL PAS UNIONIST

Anul acesta, școala noastră de vară PRIMUL PAS UNIONIST se va desfășura de vineri, 14 iulie 2017, până duminică, 16 iulie 2017, în localitatea Păulești, de lângă Ploiești.

Citeste Mai Mult

Prietenii Unirii, mai mulți ca niciodată

Peste 100 de senatori și deputați din partea tuturor partidelor politice din actualul Legislativ al României au constituit grupul „Prietenii Unirii”, la inițiativa Platformei Unioniste Acțiunea 2012

Citeste Mai Mult

Pagini

Layout Settings