Diaspora pentru 1 decembrie la Bruxelles

Acest articol este adresat unioniștilor din Diaspora:

Anul 2016 a fost unul excepțional pentru Cauza Naționala a ReUnificarii, prin ceea ce societatea civila unionista a reușit să înfaptuiască: cele mai mari marșuri unioniste la Chișinau și București, Congresul Diasporei unioniste, înfrățirea a peste 450 de Primării de pe ambele maluri ale Prutului, aducerea în România a cca 50 de mii de basarabeni pentru prima dată prin proiectul Cunoaște-ți Țara, informarea a peste 600 de sate din Republica Moldova în privința Referendumului Unionist din 2018 și crearea primului produs media unionist – UNIREA TV!

Pentru a încheia și mai frumos acest an, ne vom întâlni cu toții, români veniți din Rep. Moldova, România și Diaspora, de Ziua Națională a Românilor de Pretutindeni, în inima Europei, chiar la Bruxelles, unde vom aduce în atenția instituțiilor europene și a opiniei publice internaționale cauza reunirii. Vom manifesta pașnic și vom avea întâniri atât cu comunitatea românească de acolo, cât și cu europarlamentari.

Dacă doriți să participați la mitingul autorizat pentru 1 Decembrie, care va avea loc în intervalul 14:30- 16:00 la Rond- Point Robert Schuman, Bruxelles, vă rugăm să completați următorul formular.

Dacă nu puteți participa, poate ne puteți sprijini logistic (cazare la Bruxelles sau împrejurimi pentru 30 noiembrie și 1 decembrie, sau de-a lungul intinerariului- Budapesta, Viena, Germania, Praga);

completați câmpurile aferente și noi vă contactăm pentru detalii. Orice ajutor e binevenit, români pentru români!

:
:
Layout Settings