Echipa

Fa cunostinta cu echipa noastra

Echipa

Conducerea Acţiunii 2012 este reprezentată dintr-un număr variabil de co-preşedinţi, delegaţi din partea fiecărei organizaţii cuprinse în Platformă. Anual, este aleasă structura executivă, compusă dintr-un preşedinte, un secretar general şi mai multe departamente specializate:

Nicolae Capcelea

Coordonator al proiectului „Cunoaște-ți frații”

Originar din Raionul Soroca, student în România, implicat activ în Mișcarea Unionistă încă din 2015.

Lupu Ștefan Gabriel

Președinte

Bucureștean, student, unionist implicat încă din 2013 în Mișcarea Unionistă.

Alina Ieremciuc

Resurse umane - Diaspora

Coordonatoarea filialelor din Diaspora, suceveancă la origini, Alina face de la Roma unirea românilor de pe ambele maluri ale Prutului

George Simion

Președinte

Energicul nostru coordonator, școlit în economie și istorie, este cel care ne aduce pe noi toți împreună și ne face să funcționăm ca o echipă.

Alexandru Bordian

Coordonator - Magazin Românism
Tânăr basarabean din Orhei, unionist convins, membru activ al mișcării unioniste încă din 2014
 

Mirela Irindea

Resurse umane
O patrioată şi unionistă convinsă, absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiințele Comunicării, din cadrul Universitatii Bucureşti.

Iulia Modiga

Comunicare şi PR

Redactor-șef InfoPrut. Doctor în sociologie. Beneficiară a bursei doctorale în cadrul proiectului ,,Rute de excelență academică în cercetarea doctorală și postdoctorală – READ” al Academiei Române.

Mariana Solonari

Strângere de Fonduri
Basarabeancă din Lăpușna, absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, în prezent masterandă la Universitatea Bucureşti.

Ştefan Gazea

Financiar

Absolvent de Farmacie la Carol Davila, Bucuresti, dar pasionat mai tare de munte şi cu o puternică dorinţă de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului.

Layout Settings